joi, 3 iulie 2008

Dupa fapta si rasplata


Am auzit cu totii de campania ANOSR de constientizare a lipsei de locuinte pentru tineri ... o stim , in rimul rand dupa celebrul si contoversatul afis- motiv pentru care (ironic sau nu) am si cenzurat o parte din el. Nu asta conteaza insa :)...
ideea e ca toata agitatia nu a fost in zadar...

in scurt timp, reprezentanti ai ANOSR vor avea un chit-chat cu Domnul Laszlo Borbely, Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice s Locuintelor.

Asta inseamna ca am fost auziti- studentul nu e doar un actor pasiv in societatea de azi, el , invatand - dupa cativa ani buuuni- sa isi ceara drepturile.
Bravo noua!

Ramane de vazut la ce se va ajunge in scurt timp ... asteptam cu nerabdare rezultatele discutiei cu dl Ministru.

Pana una alta, care o fi situatia locuintelor pe la noi, prin Cluj....hmmmm...dam un search si revenim.

pana atunci, profitati de soare ( nu in exces!) si de vacanta!

2 comentarii:

Andi spunea...

locuinte pentru studenti in cluj?????uu ce frumos suna!!
da' deocamdata... abia gasesti o chirie cat de cat...

Léda spunea...

Mda...cand a pornit toata campania asta cu foarte mare entuziasm cred ca inca nu am constientizat ce putere suntem (noi tinerii). Ma gandeam ca e o idee super tare, timp de sase luni..hmm..sper sa rezistam. Nu as fi crezut ca o sa avem chiar astfel de rezultate!!!Deci da..se poate..se poate multe!! Daca nu ne multumim cu ceea ce ni se da si nu alegem calea mai usoare si mai comoda atunci chiar putem schimba multe!! Asa ca numai curaj sa avem sa visam la lucruri marete si cap si energie ca sa le facem!!