joi, 12 iunie 2008

A time to be born, a time to die... ASPR Life (e de bine mai :p)

A time to be joyfull, a time to cry.

Un timp de sfarsit, un timp de inceput. In aceasi perioada unele lucruri se incheie, altele se incep, altele se incep in continuarea capitolelor incheiate.


Se incheie primul sezon din ASPR. Cu sentimente de implinire. Ceva s-a schimbat in tine in acest an. Ai inceput cu o simpla dorinta, care ti s-a implinit. Au venit provocarile, carora le-ai facut fata. De pe seama unora ai fost laudat, pe altele le-ai refuzat pentru a-ti menaja resursele pe care le ai. In unele intamplari ai cazut ca din intamplare dar ti-au adus succese. In cele din urma esti fericit, iti sunt dragi toate momentele petrecute aici si vrei sa le memorezi cat mai bine. Sa ai din ce invata, sa dai mai departe.


Se continua procesul de dezvoltare. Acum e un timp pentru schimbare. Tot se invarte in jurul tau si vrei sa stii cum. Ai atatea planuri pe care sa le invarti anul acesta… oricum ar fi esti o particica prea importanta pentru intreg. Nu ai cum sa cunosti ce iti rezerva ziua de maine, dar ai cum sa imbunatatesti starea actuala si ziua de azi si momentul acum. Cam asta-i planul, dar cand totul cade iti amintesti ca lucrezi pentru inca cateva sute de oameni si atunci nu vrei sa lasi totul balta. Deci ai incredere in tine, ceilalti au, si tu in ei, asa ca te vei ridica mai mult, zambesti :).


Capitolul pe care acum il incepi e restul vietii.

5 comentarii:

Anonim spunea...

damn...cat de frumos ai reusit sa surprinzi munca din cadrul mult iubitului ASPR...
bravo mare!

as vrea sa pot spune ca "pe asta eu am crescut-o , de aia o iesit asa bine:P", dar nu ar fi corect sa-mi atribui mie ceea ce nu-m apartine.
nb: totusi e din HR :))

Andi spunea...

hey ma vad si eu pe panou :P stiam eu ca nu mi s-o cerut poza numa aja...:))

Andra Magda spunea...

na mai dragilor... multu` mult :) oricum, vorba aia: la mai mare! :p

beby spunea...

ce bine ca toti suntem "copii" cuiva in aspr!!!! si e si mai bine cand vezi ca "copii" tai cresc.... :D
si ce familie frumoasa avem!!! sper ca odata reusim sa completam si cu pozele "celor vechi" :p si din toamna cu pozele "celor noi"
va iubesc!!!!

Anonim spunea...

Vreau sa vin la o sedintza generala de-a ASPR-ului. N-am mai fost de foarte mult timp si sunt curios cum mege treaba. Chiar daca n-am maidat semne ca as fi in viatza in ultima perioada sa stiti ca niciodata nu am incetat sa verific panoul ASPR sa vad ce evenimente urmeaza. va pup si da-ti-mi un mail cand as putea sa mai trec pe la ASPR.
big kiss pentru toata echipa si felicitari noului board!

Justy:)