miercuri, 11 iunie 2008

Alegeri ASPR - iunie 2008

Pe cat de pompos suna pe atat de prietenos s-au desfasurat. Ieri, 10.iunie.2008, au avut loc Alegerile noului Consiliu Director in ASPR.
Le multumim oamenilor care ne-au condus timp de un an. Mai bine zis indrumat si motivat pentru a face toate faptele marete :) Oameni care au ajutat de la dezvoltarea noastra personala, a fiecaruia pana la dezvoltarea ascociatiei, care au rezistat la stres in proportie de 98% :)

Asadar:
Beby – fost Presedinte
Ali – fost coordonator HR
Ioana – fost coordonator PR
Larisa – fost coordonator SHT
Andi – fost coordonator Finante

Ok… deci… inca o data ! sa fiu sigura ca ati inteles :)) va apreciem foarte mult, ati fost un exemplu pentru noi si asa o sa fiti si de acum incolo, nu dispareti niciunde.
( iiooooiii atata gheata nu am mai vazut in iunie…. E plin plin afara :D )

Buuun… sa trecem la treaba. Noul BORD e format numai din fete, asta in primul rand.. fete foarte capabile sa faca ceea ce si-au propus in anul ce urmeaza. Le incurajam sa aiba incredere in ele, pentru ca noi sigur avem ! Avem incredere ca o sa faceti o treaba extraordinara ( nu ordinara :p ) O sa continuati cresterea ASPR-ului si tooaatee cele :D Io ma bucur tare mult pentru voi, noi ne bucuram foarte mult pentru noi si o sa va sustinem orice ar fi !

Asadar:
Ali – Presedinte
Leda – coordonator HR
Ioana – coordonator PR
Anca – coordonator SHT
Diana – coordonator Finante

SUCCES MAXIM !!!

Evenimentele deja devenite traditie in ASPR continua, am plecat la Group Study.

No bine, si atunci cum facem ? :D

Niciun comentariu: