luni, 24 mai 2010

Super training, super fun!


"Tehnici de promovare". Aşa se numeşte training-ul prin care au trecut omuşorii din PR şi nu numai. Însoţit de armata personala, Andrei Crăciun a venit tocmai din Timişoara ca să ţină un training pe măsura renumelui său.
12:30 - ora ideală să începi educaţia non-formală. În ciuda faptului că a cam plouat, voioşia şi cheful de învăţare nu ne-au părăsit, Andrei a avut grijă de asta. Ne-am cunoscut şi recunoscut între noi şi am aflat că Andra este admirabilă, Magda este muncitoare, Alina este atipică, Iulian e iobag, Adi este asimetric, Iulia idioată şi Dragoş Dumnezeiesc. Cam acestea sunt concluziile în urma sesiunii de auto-definire din cadrul training-ului. Mai departe am trecut la prezentarea platoşelor personalizate unde creativitatea specifică PR-iştilor s-a materializat în hohote de râs.
În continuare, am învăţat că munca serioasă nu poate avea loc fără burta plină şi de aceea ne-am deplasat, clujenii şi timişorenii, tocmai la cantina Haşdeu unde am mâncat papa bun şi am povestit câteceva despre line-up-ul formaţiei Hi-Q!.
Înapoindu-ne în sediu, dornici de asimilare, am aflat că în orice situaţie, prima impresie contează foarte mult, că metodele de promovare sunt limitate doar de imaginaţia noastră, că îngheţata de castraveţi are puţini admiratori, dar totuşi loiali, că în orice campanie de promovare, organizarea bună este vitală şi că nu este loc de improvizaţii!
Când training-ul a luat sfârşit, i-am dus pe omuleţii de la Timişoare la căminele lor de lux. Trebuie neaparat precizat că Andra i-a ghidat cu ochii aproape închişi până la destinaţie, mai ales că nu prea avea de ales. Cazaţi şi duşaţi, hrana şi distracţia au fost next pe lista de to-do. După ce că popicele au zburat în toate părţile şi bila de bowling a fost trântită de multe, multe ori în şanţurile laterale, am trecut la un sport de masă unde din păcate, am aflat că talentele noastre la biliard sunt ascunse. Foarte, foarte ascunse.

Concluzia? O zi normală în viaţa Tumultoasă a unui Piarist din ASPR!
Uite şi un link să vezi pozele făcute cu avionul lui Andrei :))

3 comentarii:

magda spunea...

:)) hehe..supertare.
ai uitat de oana=obosita si andrei=adormit ;) :D
PR rulz

Andra Magda spunea...

true true Magda :P

eu una mai vreau experiente ca aceasta cu voooi :x

blog spunea...

>:D<