marți, 24 februarie 2009

Team Building ASPR

20 – 22 februarie 2009 la Belis. Ne-am adunat 20 de oameni pusi pe fapte mari. Si credeti-ma nu exagerez :))




Totu` a inceput lejer vineri seara cu un joculet frumos unde fiecare trebuia sa-si joace rolul si sa-si construiasca podul. Da! Am construit poduri waterproof si fashioniste ;) Dupa a fost BAAAL Mascaat !!! Haha…. Recunosc ca am ras bine alaturi de ursuleti, pisici si alte animale de companie, precum am mers la cumparaturi cu drogati, am stat linistiti alaturi de geishe si am avut grija de copii care repetau la nesfarsit ca ei au Barbie :)) Omul pe dos cu eschimos in aceasi camera cu Haules Baules…….. si muuulti altii……..




Sambata mahmureala a fost destul de chill asa ca am pornit prin zapada pana la genunchi la lac. Am fost foarte “pregatiti” caci ne-am dat pe partie cu 2 pungi rupte si alea gasite pe jos…… totu` s-a rezolvat cand PAC a fost sanie. Intorsi la cabana, ce ne-am gandit…. Haideti ba ca trebuie sa si facem ceva constructiv, asa ca la 22 a inceput sesiunea de jocuri. Discutii informale, condimentate cu ras si sentimentalisme ca doar deeeh…. suntem asociatie de fete (no offence baieti :p) La 1 noaptea toata lumea buna si-a facut aparitia la ASPR Music Awards !!! Excelente trupe, de vis chiar. Inca nu-mi vine sa cred ca am fost la concert Backstreet Boys sau ca am baut cu Jimi Hendrix. Beyonce si Britney au rupt normele la coregrafie precum au rupt Bambi sau Andre la cantat live…. ca niciodata :)) Premiile cele mai memorabile as putea numi Idolul Femeilor sau Pitzipoanca lu` Fernando de la Caransebes……. si o groaza de altele……




Plecat duminica, ajuns la netren, combinat sofer de microbus, lasat langa bloc… totu` okeiu`.



Un weekend prea fain, exact ce ai nevoie dupa sesiune. Nu-ti are nimeni treaba si tu nu te stresezi. Asta pana am ajuns in Cluj cand au inceput sa sune telefoanele pentru sedinte. Concluzie…. Ne apucam de treaba caci suntem toti improspatati cu forte noi ASPR-iste.



Sunt mandra de voi ASPR-isti !!! Si un BRAVOOO urias pentru boboacele noastre Ale si Nico.

5 comentarii:

Anonim spunea...

super descriere...dar nu copii retardati, plss:)no ofense!!multumesc!!

Ali Gavra spunea...

:)


da, a fost un teambuilding pe cinste.

multumesc tuturor 4 beeing there
si copiilor pt surpriza pt bord. ne-am simtit si noi bagati in seama:P. asta ne face "importanti"- voi! atentia , respectul pe care ni le acordati.

Me inimioara voi :D

Unknown spunea...

Felicitari ASPR-isti! Sa o tineti tot asa si sa sa participati la cat mai multe teambuildinguri.

Salutari de la niste aspr-isti mai vechi care acuma sunt prin Uk si India (Iustin &Radu)

Anonim spunea...

foarte tare teambuilding-ul! si descrierea la fel...pacat ca nu putem cuprinde in cuvinte atat distractie cata a fost acolo :D

Unknown spunea...

hihi, ai surprins foarte bine atmosfera TB-ului:). A fost SUPER!