miercuri, 18 februarie 2009

Cine este Profesorul Bologna?


Ai în minte imaginea unui profesor care te-a motivat şi inspirat?...


Atunci înscrie-l pe site-ul

(între 15februarie-15martie)

www.ProfiTari.ro


şi astfel va putea participa alături de alţi profesori apreciaţi de studenţi, la Gala Profesorului Bologna.

Contextul în care se desfăşoară proiectul este mediul educaţional, iar un profesor valoros poate face diferenţa. Noi vrem să-i identificăm pe toţi şi să-i aducem laolaltă.


Proiectul a fost construit pe baza conceptului de “Învãţãmânt centrat pe student” un traseu de învãţare (obiective – activităţi - rezultate) care este gândit şi realizat în primul rând ţinând cont de ceea ce reprezintã el pentru cel care învaţã. Concret, cautăm acele cadre didactice care în activitatea lor de profesori fac tot posibilul pentru a face materia cât mai clară pentru studenţi, încearcă în mod constant adaptarea şi îmbunătăţirea acesteia.

Scopul principal al proiectului este îmbunãtãţirea sistemului educaţional universitar din România prin identificarea, motivarea şi promovarea adevaratelor valori, acei profesori care şi-au asumat în mod real responsabilitatea formãrii noastre, a studenţilor.

Odatã confirmatã apartenenţa la viziunea noastrã de “Profesor Bologna” (conform profilului disponibil pe www.ProfiTari.ro), aceste cadre didactice devin membrii ai comunitãţii Profesorilor Bologna, prin intermediul cãreia pot comunica, pot oferi sprijin, au posibilitatea de a face schimb de bune practici, experienţe, metode pedagogice şi împreunã pot da un plus de valoare educaţiei.


Profesorii Bologna sunt oamenii care aduc valoare educaţiei din România, sunt acei profesori, modele pentru studenţi, care formează generaţii. Fiindcă ai cunoscut şi tu astfel de oameni, ai ocazia să îi aduci la

Gala Profesorului Bologna.

În cadrul evenimentului, vom aplauda, premia şi promova profesorii apreciaţi de tine, profesorii ce se bucură de stima studenţilor faţă de care şi-au asumat responsabilitatea de a-i forma.Niciun comentariu: