marți, 13 iulie 2010

Kum Fu' la Vamă


ASPR-iştii se simt ca acasă când vine vorba de nisip, apă şi soare. În ciuda faptului că ne place să muncim foarte mult, apreciem cu aceiaşi vigoare relaxarea şi distracţia. Excursia în Vamă tocmai despre asta a fost. Despre stat. Stat la soare, stat la "La canapele", stat la plaja de la "Stuf", stat în barca de pe plaja de la "Stuf".
Deşi uneori ne-am întrebat "ce ... căutăm aici, când noi ..." , nu cred că ne-am fi simţit altundeva mai bine. Vama este un loc bestial şi ca şi în orice loc bestial există şi oameni bestiali care fac tot felul de lucruri bestiale, de la cântat la chitară pâna la jucat cu focul. Toate acestea le-am văzut dintr-un capăt în celălalt al staţiunii când călătoream de la camping "Elena" la "Baza sportivă". Apoi de la "La Galerie" până la "Stuf" şi mai apoi la "Goblin", doar ca să ajungem într-un final în Bulgaria, nu înainte să dăm o raită şi până la "Expirat".
În ultimele zile, deşi ploaia a inundat cortul bagajelor, moralul ASPR-iştilor a rămas neschimbat. Cutezători, ne-am păstrat programul de distracţie chiar şi în serile furtunoase cu precipitaţii. Când furtuna chiar era o problemă "whist" ne-a ţinut ocupaţi. Ca nişte omuleţi creativi ce suntem, am schimbat numele jocului în ceva mult mai reprezentativ pentru perioada respectivă şi anume Whistkey. Şi ca să nu jucăm tot acelaşi joc de cărţi, am adoptat un nou joc numit brichetă. Păcat că nici unul dintre noi nu prea mai are carne pe degete :))).
În final vă lăsăm să vă delectaţi cu câteva poze făcute în zilele însorite şi să vă facă poftă de nisip apă şi soare:




2 comentarii:

Unknown spunea...

Atat de voi! Atat de ASPR! Si bineinteles ca urmeaza replica spusa de voi: 'Ce a fost in Vama, ramane in Vama'!

Andra Magda spunea...

hmm... Vama... cura anuala obligatorie impotriva cotidianului si constrangerilor

deja fac planuri pentru anu` viitor! :D