miercuri, 23 decembrie 2009

Despre ASPR

Au trecut 3 luni de cand ne-am reinceput activitatea in mod oficial. Nu pot sa trec peste vara lui 2009 care ne-a adus minunate amintiri impreuna, o doza uriasa de motivatie si ne-a adus unde suntem acum. Pentru ca toate planurile au fost facute in vara, la Zalau, privind proiectele, strategia si Recrutarile. Acum avem o echipa de 90 de ASPR-isti. 90 de ASPR-isti convinsi, care vor sa faca treaba si fac treaba cum nu ne gandeam noi inainte, sa vina cei noi, ca se poate. Sa trecem putin prin tot ce am facut din octombrie pana in decembrie.

Am inceput cu SB, Saptamana Bobocului care dureaza o luna. O luna in care ne-am cunoscut cu cei din anul I la First Date, ne-am petrecut la Dezmatz (E “Dezmatz sau Party? ca eu nu inteleg”, zicea un prof la curs;)) E Dezmatz Party :D), am invatat despre ce inseamna sa fi reprezentant de an si am contribuit la alegerile reprezentantilor de an de la toate specializarile. Am facut Ghidul Bobocului, materializat intr-un Caiet Studentesc facut handmade printat, ca doar avem parteneri de la AC ;) despre care s-a vorbit peste tot si apreciat peste tot :) All in all a fost un SB tare fain si o luna foarte productiva.

Au venit Recrutarile, de care inca ne uimim cat de faini sunt oameni care acum au intrat. Sunt multi, deci mai multa munca, mai buna munca, echipa mai mare si foarte stransa. Ca doar am fost si intr-un Teambuilding interorganizational cu cei de la LigaAC din Timisoara. Acolo am aflat mai multe unii despre altii caci am fost pusi sa interactionam in situatii cat mai diverse, neobisnuite cu care nu ne-am fi intalnit in Cluj la sedinte. Am fost la training-uri, dar si la Timisoara inopinat sau la petrecere cu piscina din carton si acuarele in care toti ne-am aruncat si ne-am racorit de frigul din cabana.



Cand au sosit cei noi, nu i-am putut intampina mai bine decat am facut-o cu Ziua Internationala a Studentului. Ziua am servit cafea, ceai si poze in facultate, seara le-am dezvaluit misterul, care in ce departament a intrat si noaptea ne-am petrecut la “La Multi Ani Party”.

Am avut si noi, ca orice organizatie studenteasca care se respecta Balul Bobocilor, cu numele devenit traditie “Psycho`s Obsessions”. A fost de departe cel mai tare bal pe care l-a avut FPSE-ul. Cu probe impartite pe paradigme, cu stres dupa cortine, dans, teatru, recitat si “primul stand-up din viata mea” dupa cum ne zicea un concurent ;)) cu alarma de incediu pornita, dar nimeni nu se stresa ca “sigur a fumat careva in baie”….. Nu as vrea sa uit sa-i mentionez pe cei care au cantat pana noi am numarat voturi, cu ocazia asta si cu multele evenimente din ASPR ;)) am ales si melodia noastra :D:D:D si am invatat toti sa o cantam :D – Amy MacDonald – This is the life.



Dupa bal, i-am pus pe boboci la proba! Organizati Toy Hunting le-am zis. Si ei au zis: facem. Din nou si fara sa laud inutil, a fost cel mai tare Toy Hunting pe care eu am vazut :D Cu caciulite si cornite de reni, cu amintiri la intrare, cu dansat pe scena, cu Mos Craciun a secolului 21, cu colinde la chitara si cu petrecere ASPR gen, poze in sediu cu zecile de jucarii, cu familia Oltean care nu mai vroia sa plece acasa…. Totul s-a sfarsit cu donatii pentru copii care aveau nevoie de noi de Craciun si noi am fost acolo pentru ei.



Asa pe scurt, si doar cele mai mari lucruri care s-au intamplat in aceste 3 luni, caci activitati si amintiri sunt mult mai multe. Multumim ASPR-ului pentru tot, pentru ca exista niste oameni extraordinari acolo, care sunt cu tine orice ar fi, pentru entuziasmul celor noi si dorinta lor interminabila de a face lucrurile sa mearga, pentru ca nu ne putem desparti unu` de altu` si facem noi cum facem da` mergem la rev impreuna, pentru toata cultura organizationala care exista, de la semnul in timpul liber la semnul la sedinte, de la O saptamana la O viata!.............. pentru lipitul afiselor noaptea pe echipe (acuma ca pe echipe inseamna ca merg 15 sa lipeasca, unul tine afisul, unu rupe scociul si restu` admira…….. sunt detalii :D), pentru surpriza si plimbatul prin camin de Mos Nicolae, pentru surpriza de Sf Andrei, pentru tigara de dupa sedintele de PR, pentru inghetatul asteptand dupa departamentul de EDU, pentru mailuluri de pe grup care sunt atat de dese zici ca suntem pe chat, pentru rabdarea de la AG-uri care niciodata nu stim unde se tine :)), pentru informatia pretioasa ca exista wireless in Salina daca cumva nu mai merge in Cluj :)), pentru ca Diana matura si noi o sustineam la fiecare pas pe ritm, pentru vandutul biletelor la bal si la concertul de colinde din facultate, pentru trezitul dimineata la telefon ;)), pentru ca de fiecare data cand ma gandesc la astfel de momente ma face sa uit ca uneori e greu si sa vreau mai mult.

Sarbatori !!! ASPR !!!





Niciun comentariu: