miercuri, 29 iulie 2009

ASPR in Vama Veche !!!

Vama Vecheee intr-o ureche...

LaLaLa... ASPR in Vama, luna iulieee, 5 zileeee cu 10 ASPR-iste. Sincer va zic acuma ca nu stiu cu ce sa incep. Decat ca am asteptam foarte muuult acest start de vacanta. Ne-am pregatit mult pentru asta, ne-am luat toate examenele, ne-am impartit toate sarcinile, ne-am incheiat obligatiile si am pleeecaaat! Le las pe fete sa va povesteasca mai multe din ce au scris ele.



LEDA

Mnah...vreau sa scriu asta de 2 zile dar nu stiam unde sa ma apuc...nu as vrea sa trivializez toate momentele fantastice traite acolo, asa ca o sa incerc sa fiu scurta..Iesirea asta mi-a adus aminte de o intrebare pe care ati pus-o la alegeri: Care a fost cel mai frumos moment din ASPR?Atunci am ezitat cu raspunsul, nu prea stiam ce sa zic exact. Acuma sigur nu as sta nici o clipa pe ganduri. Iesirea asta a fost pe depaaaaaaaaaaaaarteeeeeeeee cel mai fantastic lucru care mi s-a intamplat ca ASPR-ist!! Nu se compara cu nimic. Si tot nu as putea sa ma decid care a fost cel mai frumos moment din alea 5 zile..cand stateam 12 fete pe plaja, cand a aparut armata cu shaorma, cand am lasat dobitocul cu o plasa de bautura singur, cand am jucat baba oarba, cand am mers in bulgaria, cand...restul stiti voi..”Ce a fost la Vama, ramane la Vama” :PSi cum bine a zis Andra: Mi-a parut bine de cunostinta!V-am pupat si va multumesc pt aceste 5 zile absolut minunate!!!


DEEA
Ar fi multe de spus, dar cum stie toata lumea: Ce se intampla in vama, ramane in Vama!Oriucum, multumesc pentru super-echipa, chiar mi-am dat seama ca cu voi nu pot sa patesc nimic chiar daca eu nu am grija de mine si mai ales va multumesc pentru prieteniile voastre, sunt asa mandra de mine ca apartin acestui grup, va multumesc voua nespus ca mi-ati oferit ocazia asta (Cardos, sa bem pentru asta:)):)) )Va pup cu drag si dor de Vama !!!



IRINA

uuuiii.. ce draguut.. feedback.. si eu vreau sa va multumesc pentru ca m-ati facut sa ma simt ca intr-o familie.. si pot sa spun cu mana pe inima ca sunteti cel mai tare grup ever.. indiferent de vreme ne distramInca o data va multumesc ca faceti parte din viata mea.. cu drag, moldoveanca Irina

FRANCU

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... dragele mele.. atat de in largul meu m-am simtit alaturi de voi... incat nu m-a impiedicat nimic sa dorm in club in timp ce voi rupeati podeaua... dupa cum bine stiti :D:D:D:D:D....a fost foarte tare.... superb grup.... ne facem griji ca nu avem corturi si ajungem acolo cu ele in plus :)):))........ eu v-am zis sa nu va stresati dar voi NUUUUUUUUUU ca Batman Batman (aviz Andra) :)):))Va pup ..... si ne mai auzim....P.S. Deea...cand ajungem in Cluj te invit la El Greco pt o shaorma buna - la fel si Anca
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

ROXI C

Pfuu..greu la mare...acum ca m-am dezmeticit si eu din somn ca de 2 zile numa dorm imi vine sa rad cand ma gandesc la zilele trecute....MAMA CE VIATAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Iti vine sa o scuipi pe asta de acum din lumea reala..dar fara scuipat daca tot am invatat=)).. De la tren, ploaie, balta, frig, baie, prima bere in Vama, scuipat fara scuipat, Iancu care dimineata s-a dovedit a fi fost Unirea ..ca daca Lido zice asa ramane, de la shaorma ca in armata si de la MURETURI si cocalari bucuresteni cu palarii albe si francezi si bulgari si negrii ce te iau pe sus LA dormit dimineata pe plaja crezand ca ti-a dat cineva foc la sac la revenirea la realitate din acea lume a nimanui.. doar a ta pentru cateva zile.... E o lume in care cel putin eu am facut cunostinta cu o alta persoana ce statea in mine... una mai nesimtita de fel, mai zburdalnica si mai mahmura dimineata... E intr-adevar o lume in care devii alt om, in care nu te intereseaza realitatatea.. ce mai e cu criza sau purcina sau cu examenul de la statistica. Pentru noi ASA DA pentru viitorii copii ASA NU. Si toate astea se datoreaza gastii... daca nu erati voi nu era asa... nu vreau sa fiu siropoasa dar ma bucur enorm ca am mers cu voi si ca va cunosc...Vama nu e Vama fara noi, hai sa o mai facem Vama si in August...Si daca cumva comenteaza careva hai sa il scuipam fara scuipat:))Semnat,CARDOSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


DIANA


La Vamaaa Vecheeeeeeeee. " And we were smoking funny things" :)). Sieu m-am simtit super bine, pacat ca acuma nu pot fi bucuroasa, pentrutampenia ce am facut-o in ultima zi. By the way, s-a dus telefonul. Asta este. Data viitooare o sa vin fara telefon.V-am pupat


IOANA J


Doua cuvinte si de la mine... nu mai multe pentru ca nu sunt eu foarte vorbareata de fel :D si apoi pentru ca nu stiu ce fac dar tot la urma raman cu randul si din acest motiv nu vreau sa mai repet ce s-a spus pana acum.
Deci ceea ce tin sa spun si vreau sa stiti e ca mi-a foarte placut cu voi in Vama, ma bucur ca am ajuns sa va cunosc mai bine, ma bucur ca am ajuns sa va cunosc si in alte ipostaze... cred ca e important sa cunosti un om in cat mai multe ipostaze ca sa vezi cat de mult iti place de el... si mie imi place de voi! Gata, am zis! :P Ma bucur fooooooooaaaaaaaaaarte tare ca fac parte din acest grup...cred ca e cel mai destept lucru pe care am ales sa-l fac in facultate :)
Da, am trait niste zile super tari la mare si mai ales niste super nopti (nu m-am molipsit de la constanteni cu "super" :P) am rupt Vama frate... am agatat, ne-am distrat, ne-am imbatat si mai ales am avut grija de noi, am fost prietene... o mare gasca de fete prietene, ce dragut ;))
O sa ramana amintiri muuuulte si frumoase, amintiri pentru o viata... ce poate fi mai frumos?
Abia astept sa vad pozele.
Mama dar ce m-am lungit... exact doua cuvinte au fost :))))
OK atunci, acestea fiind spuse, abia astept urmatoarea iesire si urmatoarele amintiri cu gasca de fete :P
V-am pupat si v-am imbratisat!

P.S. Ce se intampla in Vama ramane in Vama, da, dar trebuie sa mai vorbim despre chestiile alea pentru ca altfel se pierd amintiri valoroase (si cand zic asta ma refer la tot felul de detalii marunte si importante in acelasi timp :P)... am invatat la scoala ca memoria evenimentelor e mai buna daca se discuta din timp in timp acele intamplari :D



MAGDA

Tot am asteptat sa am timp sa dau un feedback asa din suflet pentru Vama Veche...si asa au trecut zilele si am tot amanat... si mi s-a taiat din inspiratie, darrrr....
pentru Vama am idei oricand :D:D la fel si un mare entuziasm
si entuziasmu' asta ma apuca si acum desi is 3 zile de cand ne-am intors si azi e ziua mea (yeyyy :D:D) si eu tot ma gandesc ca vreau iar la Vama.
Desi a fost cea mai scurta iesire la Vama a mea, in astea 4 zile pot sa zic ca m-am simtit super bine, m-am distrat foarte tare chiar cand pot sa zic ca nu ma asteptam sa fie chiar asa intens (demolari in Vama, constructii noi, cort in curte, gasca noua) insa a fost cred ca....ufff...imi vine sa zic, chiar imi vine sa zic ca o fost cea mai faina iesire la Vama a mea, cea mai fun. Numai ca Vama ii unica atat prin ea insasi cat si prin fiecare moment pe care il petreci acolo, si atunci o sa ma abtin sa compar cu ceilalti ani.
Nu stiu, pot sa zic ca sunt ffff mandra de voi toti :D care ati fost la Vama si stiti exact la ce ma refer si ce atmosfera faina a fost intre noi. Sunt mandra de voi, de mine si de ASPR :D
Astept din suflet urmatoarea iesire cu voi la Vama, pe care, sper eu, o sa reusim sa o facem putin mai lunga :)
Pana atunci looking forward to Timisoara :D pana atunci io o sa beau la Peninsula.
Ne revedem cu drag:D
Va pup


CLAUDIA


Iesirea la Vama Veche a fost, ca toate lucrurile bune, scurta si intensa. Foarte intensa! Cum altfel putea fi cand am pornit spre mare 12 fete cucuiete?! Vama Veche ne-a suportat pe toate, ba chiar ne-am inteles surprinzator de bine cu ea si cu lumea de acolo. Spun “ea” pentru ca de data asta , Vama nu a fost o bucata de plaja intesata cu oameni, aglomerata de terase si gunoaie. A fost coltisorul nostru de nebunii, pe care aproape ca l-am ASPRizat in cele cateva zile petrecute acolo. Daca tot ASPR-ul ar fi fost acolo, asta s-ar fi intamplat cu siguranta. Dezamagite la inceput ca vremea numa` nu vrea sa tina cu noi, am invatat repejor sa ne descurcam si cu ploaie, ca oricum e vara si marea e tot mare. Orele treceau si noi ne obisnuiam din ce in ce mai mult cu atmosfera. Soarele apunea si rasarea cu noi pe plaja. Si ne-am obisnuit atat de tare, incat ziua plecarii ne-a gasit pe toate cu fetele lungi si… ca sa mai inveselim atmosfera am facut un sumar al zilelor de Vama. Escapada asta in lumea nebuna de la capatul tarii, plaja cu haine pestrite, vagoanele lungi si greoaie din gari, noroiul in care ne imbracam spre dimineata, cautandu-ne drumul inapoi spre corturi… s-au adunat in mintea mea sub forma celei mai tari experiente de ani de zile. Semnificatia ASPR este alta pentru mine si se imbunatateste odata cu trecerea timpului. Mi-e dor de voi si simt ca merita sa-mi fie!
Va pup cu drag!

3 comentarii:

Claudia spunea...

Yeeeey, ce frumos a iesit! Fiecare cu a ei:) Pupi

Ali Gavra spunea...

pe val, pe val :)

Léda spunea...

Si cu excursia la Praga cum ramane? Sper ca nu ati uitat ca avem treaba in vacanta de primavara :P