marți, 4 noiembrie 2008

ASPR lucreaza intens! :)

Perioada octombrie-decembrie este recunoscuta de catre multi dintre noi ca fiind una foarte bogata in evenimente. Pe lang proiectele traditionale, apar mereu idei noi, colaborari interesante cu asociatii studentesti clujene si de ce nu nationale. Astfel incat ne-am grupat si ne-am pus serios pe treaba.


Procesul de recrutare a trecut cu brio, avem 26 de membrii noi, dornici sa lucreze, sa-si aduca aportul in ASPR, sa-si puna amprenta pe fiecare proiect.... iar noi (cei "vechi") suntem fericiti ca ne-au ales, ca putem da mai departe tot ce am invatat pana acum,....suntem curiosi de viitorii nostri prieteni! :)







Pe langa workshopurile si prelegerile din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, ASPR organizeaza o prelegere in cadrul ProCampus:



Asertivitatea. Tehnici specifice si controul emotiilor

sustinuta de Psihoterapeut Vlad Muresan,

luni,10 noiembrie, orele 16, la Camera de Comert si Industrie Cluj-sala Clubul Oamenilor de Afaceri






Urmeaza prima editie a proiectului "Zilele Cercetarii" (17-21.11), initiat de catre Anca (coord. Stiintific), care ne promite evenimente interesante, de bun augur pentru studentii nostrii, activitati prin intermediul carora vizitam si aflam mai multe despre toate laboratoarele incorporate de catre catedrele de la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, participam la cinemateci stiintifice, la dezbateri, prelegeri si workshop-uri.


Se apropie si Balul Bobocilor, si cum la noi este mereu tematic, anul acesta il intitulam "Psychos` Obsessions"...... se vrea a fi un concurs serios pentru cei ce acced la titlul de Miss/Mister....probe clasice dar si specifice domeniului nostru de studiu (Nu va impacientati, nu e test de neuro, experimentala sau genetica) cat si multa distractie pentru participanti. Si acesta este in plin proces de organizare, are loc pe data de 27.11 in Obssesion, The Club!!!

In perioada 21-23.11 participam cu totii la TeamBuilding ASPR, mergem cu mic cu mare la Arcalia sa ne cunoastem, sa invatam, sa dam mai departe cunstiinte, sa consolidam relatiile intre mebrii vechi si membrii noi!!!! :) Yeiiiiiiiiii abea asteptam!

Si nu in ultimul rand, o sa sarbatorim data de 17.11, pentru ca meritam, pentru ca e ziua noastra, Ziua Internationala a Studentului!!!!

P. S. Leda si Lavi sunt la intalnirea NR-ilor (National Representer) ce are loc in Elvetia, acolo fetele lucreaza strans pentru Scoala Europeana de Psihologie care va avea loc in Romania, este primul proiect marca EFPSA (Federatia Europeana a Organizatiilor Studentesti de Psihologie) ce se va desfasura pe meleagurile noastre. Spor fetelor si va asteptam acasa cu noutati si impresii.

5 comentarii:

Andi spunea...

Wow! Chiar ca se lucreaza intens! braavos bravos!Spor!
PS:Frumos scris draga Ioana :)

Andra Magda spunea...

uuuăăăăsss am zîîîsss :))))))

e de bine mai :p

beby spunea...

si unde mai punem ca se lucreaza si la o baza de date pentru a facilita gasirea unui loc unde iti poti face practica ca si student al facultatii noastre. Si saptamana asta (adica chiar maine) mai e si o prelegere in care aflam de la domnul DaviD, presedintele colegiului psihologilor ce poti face cu diploma dupa licenta.. ce posibilitati de angajare sunt .. DOAMNE CE MANDRA SUNT DE VOI... DE NOI... DE TOTI ASPR-ISTI :)!!!
va pup

Anonim spunea...

Macar de-ati invata sa scrieti corect ... studentii lu' peste!
ps: nu e vorba doar de mesajul de mai sus... greselile sunt peste tot pe site!

Andi spunea...

:) Ma bucur ca exista cineva care ne numara greselile. Multumim de comentariu si mult spor la numarat in continuare!