duminică, 4 mai 2008

ASPR Life - cateva zile de vara :)


Soare, ploaie, nisip, imbaieri fortate intr-o mare inghetata, bere , prieteni noi.

Minivacanta ANOSR. Frumos.

Probabil o bine meritata vacanta pt fiecare.

Ca ANOSR, am fost din nou un grup de tineri energici si hotarati, pusi pe distractie, dar si porniti sa aduca o imbunatatire in randul nostru, al studentilor, precum si in cadrul intregii societati. Da , viitorul arata/suna bine cand e reprezentat de oameni ca noi :) (n.b : nu vad modestia ce fiind neaparat o valoare- asta e!-deci ne voi lauda in continuare).
Am dezbatut pe plaja problema votului, am jucat multa Mafia, am cantat alaturi de formatii de renume( vezi Mihnea, solistul de la Luna Amara cu tricoul Next Junior pe el :P )...am facut de toate pt toti. Ne-am simtit bine impreuna, fapt ce mi-a re-re-readus la constiinta bucuria de a face parte dintr-o familie mare-mare, cat toata Romania :)

Nu imi ramane decat sa ma bucur, ca noi, ASPR, facem parte dintr-o astfel de familie. E un drept pt care am luptat si pe care il meritam. E un prilej sa crestem mari si trebuie sa-l valorizam la maxim- la asta ne pricepem, bravo noua :D!
Cu toata frumusetea marii, suntem nerabdatoare sa cutreieram dealurile Clujului , sa ne revedem si pupacim ai nostri dragi prieteni ASPRisti.
Ali, Leda, Alisia

PS: ca veni vorba de revedere, se preconizeaza un AG ASPR pe marti (6 mai)... :D

2 comentarii:

Andra Magda spunea...

f tare :D:D:D buna treaba ;) ati reprezentat cum trebe` acolo la mare [adunare] :) kusse :*

Mishu spunea...

Da....ce vremuri....a fost piesa rau la costinesti B-) Asteptam cu interes Summer Camp-ul :D