duminică, 20 aprilie 2008

ASPR Life - Remembering

S-a cam dus dimineata, asa ca zic buna ziua celor care isi beau ceaiul de la ora 5 citind cele mai noi posturi pe ASPR Life ;)

Ieri mi-am luat ceva mai mult timp pentru noul nostru blogulet si pentru a-l personaliza putin am cautat niste poze in galeriile mele photo online. Gala ASPR - super tema de remember. Ma iau eu si fac un slide-show frumusel, zic eu, care indata a fost inlaturat de pe sidebar, de catre unul dinter co-autorii blogului, cum ca "ar fi fain sa facem unu general cu aspr-isti da sa punem numa pozele cele mai cele" (Andi, 2008). OK, inteleg! Dar mie totusi mi se pare ca a fost un eveniment deosebit, motiv pentru care iata-l aici (slide-show-ul), mai frumos, mai mare si mai melodios, na!


Sunt un cititor activ al mesajelor de pe mailing-list-ul ASPR si ma tot intreb unde au ramas pregatirile Galei ASPR 2008? Gandindu-ma la gala de anul trecut, cu plusurile si minusurile ei, cred ca se cere a organiza o noua editie anul acesta. Eu una sunt curioasa care e cel mai cel mai prof., cel mai cel mai aspr-ist, cel mai cel mai student (cea mai cea mai studenta) si cate si mai cati cei mai cei mai. Si cand ma gandesc la inghetata aia buna din pauza dintre premii, abia astept sa primesc invitatie, chiar daca anu asta, cu siguranta, nu voi mai primi diploma pentru "primul din an" :D

Na, vizionare placuta si ne vedem la tzol de duminica :)


Referinte:
Andi (2008). Conversatie Andi-Tamoeta. Retrieved Aprilie 20, 2008 from MSN Message History.

5 comentarii:

Andi spunea...

tot io is ala rau :P

tamoeta spunea...

nu, esti ala constructiv >:D<

beby spunea...

o da... acele vremuri frumoase... sa vedeme ce va pergatim anu asta...alte surprize...alte premii...alte multumiri...

tamoeta spunea...

hehe, abia astept ;)

bla bla-uri personale spunea...

Intr-adevar..o experientza de neuitat, o munca de echipa... si abia astept sa vad editia a 2-a, si a 3-a daca o mai apuc prin Cluj :)