marți, 22 aprilie 2008

ASPR - Life -

Un mic inceput pentru ceva mare. Asa e blogul acum, asa e ASPR pentru Life.

E o mica lume compusa din tot ce trebuie si vrei sa stii despre ce urmeaza in viata. Aici inveti, descoperi, gresesti, zambesti, planifici, reusesti. Ajungi sa nu mai dormi noaptea de dragul unui proiect pe care vrei sa il termini. Toate la un loc, impreuna cu oameni care, intre timp, ti-au devenit dragi, apropiati, prieteni de incredere. Alaturi de ei depui eforturi voluntare. Si pentru ce? Pentru cei din jur? Pentru cei aflati in dificultate? Pentru ceilalti studenti? Ca vrei tu ca ei, sa stie ca se poate mai bine? Si? Ce-i cu asta? Unora nu le pasa... te judeca atunci cand refuzi o bere cu prietenii in favoarea unui proiect sau poate a unei iesiri din oras. Daaar... toate astea duc undeva, si totusi se spune ca noi suntem primii la sedinte si ultimii care pleaca de la petreceri. Pentru ca asa facem, viata ca voluntar ASPR-ist e cantec pentru voie buna.

Na uite ca am incercat si am facut si asta. Asa e frumos. Intotdeauna sa faci ceva nou, ceva mai bun decat pana acum, de fiecare data.

Noapte buna ! Azi dorm... cred :)

4 comentarii:

tamoeta spunea...

Mi-a facut mare placere sa-ti citesc postul. Parca simteam din nou motivatia aia de voluntar ASPR-ist, care, vorba ta, nu doarme pana nu vede lucrurile facute.
Un sfat, eu, cand m-au criticat prietenii ca nu mai am timp de mers la bere cu ei, i-am luat cu mine la petrecerile ASPR. Si stii ceva? S-au distrat de minune si pe urma ma intrebau ei cand mai e un chef din-ala fain la ASPR.
Va doresc o zi ASPR-ista!

Andi spunea...

bine ai venit! :)

Andra Magda spunea...

hehe... sinteti draguti :)

Ali Gavra spunea...

Frumos, frumos...si tare adevarat pe deasupra...
mult spor (la somn ori proiecte :D ) si mai asteptam "scrieri" d-ale tale